Karijera

Misija AUTVIEW-a je da omogući klijentima lak pristup održivom izvoru znanja. Verujemo da klijentima pružamo najbolja rešenja za razvoj softvera i na raspolaganju nam je izuzetan fond talentovanih kadrova sposobnih da ispune zahteve klijenata.

Mi verujemo u istrajnost i naporan rad, koji doprinose izuzetnom kvalitetu naših projekata. Ako ste jedan od kreativnih perfekcionista sa sposobnošću rešavanja problema, pridružite nam se da se razvijate i napredujete.

Zašto bi trebalo da nam se pridružite?

Karijera u AUTVIEW-u je nesumnjivo pravi prostor za iskazivanje Vaših talenata i sposobnosti. Zahvaljujući našem internacionalnom iskustvu, našim saradnicima nudimo šansu da usavrše svoje veštine i da steknu uvid u suštinu problema. Naša kvalitetna softverska rešenja, uključujući IT offshore i nearshore usluge daju našim stručnjacima neophodnu priliku da angažuju svoje znanje i dođu do uspešnih rezultata. Dakle, pridružite nam se ako:
  • Nameravate da ovladate izradom softverskih rešenja i sposobnošću rešavanja problema, uz korišćenje održivih metodologija koje pomažu efikasno rešavanje problema.
  • Želite da steknete profesionalno IT iskustvo u opuštenoj i dobroj radnoj atmosferi.
  • Spremni ste da pomerate granice.
Ako odaberete karijeru u AUTVIEW-u, birate usavršavanje. Poboljšaćete Vaše buduće perspektive i odvesti svoju karijeru u nove visine. Naša posvećenost u radu i primeni metodologija nisu samo dinamični već su i usmereni na uspeh. Naši profesionalci se bore da obezbede unapređena rešenja uz povećanje produktivnosti, na veliko zadovoljstvo klijenata.

Pridružite nam se i iskoristite svoje veštine na najbolji mogući način. Unapredite svoju karijeru i istaknite se praktičnim iskustvom u razvoju softvera.

Čitaj više
 

Telefon Autview d.o.o.
+381 21 4723820
Telefon banet GmbH
+43 2236 312050

AUTVIEW je firma koja nudi nearshore/offshore software outsourcing. Posedujemo veliko iskustvo u programiranju zasnovanom na
Oracle, Postgresql, Mysql bazama podataka i specijalizovali smo se za Java tehnologije. Nudimo sve usluge, od analize i softverskog
konsaltinga do razvoja kompleksnih aplikacija uz kvalitena resenja i pouzdane performanse.


Copyright  AUTVIEW  2001 - 2012
Svi primenjeni logotipi i robne marke su u posedu vlasnika licence.
AUTVIEW logotipi, slike i robne marke su vlasništvo AUTVIEW d.o.o.