O nama

Dobrodošli u AUTVIEW, krajnje odredište ukoliko imate potrebe za nearshore/offshore razvojem softvera. AUTVIEW je vodeća firma za razvoj softvera sa desetogodišnjim iskustvom u izradi i web aplikacija.

AUTVIEW je osnovan udruženim srpskim i austrijskim kapitalom, sa sedištem u Novom Sadu i razvojnom kancelarijom u Nišu, Srbija. Mi smo firma za razvoj softvera koja klijentima širom sveta nudi usluge razvoja softvera po izuzetno povoljnim cenama. Dakle, ako ste zainteresovani za naša web rešenja i nameravate da angažujete naše programere, opredelite se za naše vrhunske usluge.

Naša jedinstvena ponuda – istrajnost i posvećenost radu

Kada kompanije razmatraju opciju outsourcing-a, u početku se prvo razmatraju poslovni ciljevi i glavni zahtevi. Neki se odlučuju za jeftinije IT resurse, dok se drugi opredeljuju za angažovanje kompetentnog IT osoblja za upravljanje projektima. Kod AUTVIEW-a možete naći rešenje bez obzira kakve su Vaše trenutne potrebe.

Istrajnost i posvećenost naših programera i menadžera doprinosi našem uspehu u konkurentnom okruženju. Naša IT nearshore/offshore razvojna rešenja i IT  usluge su se pokazale izuzetno korisnim za naše klijente i bitno unapredile njihove poslovne projekte.

Zahvaljujući velikom iskustvu u web programiranju baziranom na Oracle, Mysql i Postgresql bazama podataka i Java tehnologijama, AUTVIEW nudi vrhunske usluge. Naša profesionalnost u vođenju projekata, strogo poštovanje ugovorenih rokova i izuzetno kvalitetna softverska rešenja predstavljaju naše glavne prednosti.

Čitaj više
 

Telefon Autview d.o.o.
+381 21 4723820
Telefon banet GmbH
+43 2236 312050

AUTVIEW je firma koja nudi nearshore/offshore software outsourcing. Posedujemo veliko iskustvo u programiranju zasnovanom na
Oracle, Postgresql, Mysql bazama podataka i specijalizovali smo se za Java tehnologije. Nudimo sve usluge, od analize i softverskog
konsaltinga do razvoja kompleksnih aplikacija uz kvalitena resenja i pouzdane performanse.


Copyright  AUTVIEW  2001 - 2012
Svi primenjeni logotipi i robne marke su u posedu vlasnika licence.
AUTVIEW logotipi, slike i robne marke su vlasništvo AUTVIEW d.o.o.