Partneri

Brzi tempo uvođenja inovacija je nesumnjivo atribut ekspertskog timskog rada, strateških udruživanja i partnerstva. Sa više od 10 godina iskustva u oblasti razvoja softverskih rešenja, AUTVIEW garantuje usluge sa visokim standardom kvaliteta u skladu sa potrebama klijenata, sa sve to uz pomoć našeg kooperacionog partnera. Saradnja sa našim partnerima nam je omogućila da ponudimo pristupačna i kvalitetna web rešenja za naše klijente.

banet GmbH

banet logo

 

banet GmbH, jedan od vodećih kompanija iz Austrije za razvoj softverskih rešenja je naš partner, nudi visoko kvalitetna rešenja po konkurentnim cenama. Zajedno sa našim partnerima radimo na pronalaženju rešenja za posebne potrebe klijenata.

Delatnosti našeg IT partnera su:

  • IT consulting

  • Web aplikacije i servisi prilagođeni potrebama korisnika

  • Instalacija i održavanje raučnarskih mreža

  • Izrada web sajtova

Naša kooperacioni partner banet GmbH, Austrija, garantuje profesionalni pristup u pružanju kompjuterskih usluga i IT rešenja koja olakšavaju poslovanje klijentima. AUTVIEW je saglasan sa visokim standardima kvaliteta koje je postavio banet GmbH i njihovom trajnom doprinosu našem poslovnom razvoju.

 

U dugoročnom udruživanju i stabilnim poslovnim odnosima sa banet GmbH, AUTVIEW važi za firmu koja pruža usluge razvoja pouzdanog i specijalizovanog softvera i web aplikacija.

 

Naš kompetentni partner nam obezbeđuje profesionalnim IT konsalting u kombinaciji sa pouzdanim rešenjima za razvoj softvera. Naši partneri pružaju klasične i stručne savete, tako da lakše postižemo najbolje rezultate za naše klijente.

A-S Software GmbH

A-S Software GmbH je aktivan u sledećim oblastima:
  • Profesionalni web dizajn
  • ITkonsalting
  • Java aplikacije prilagođene potrebama korisnika
Firma A&S Software GmbH pruža uglavnom usluge web hostinga, web razvoja i 3D vizualizacije. Saradnja sa našim partnerom nam pomaže da ispunimo ciljeve klijenata i obezbedimo visoke performanse kvaliteta. Sa specijalizovanim uslugama firme A&S Software GmbH isporučujemo specifična i složena softverska rešenja bez premca.

 

 

Telefon Autview d.o.o.
+381 21 4723820
Telefon banet GmbH
+43 2236 312050

AUTVIEW je firma koja nudi nearshore/offshore software outsourcing. Posedujemo veliko iskustvo u programiranju zasnovanom na
Oracle, Postgresql, Mysql bazama podataka i specijalizovali smo se za Java tehnologije. Nudimo sve usluge, od analize i softverskog
konsaltinga do razvoja kompleksnih aplikacija uz kvalitena resenja i pouzdane performanse.


Copyright  AUTVIEW  2001 - 2012
Svi primenjeni logotipi i robne marke su u posedu vlasnika licence.
AUTVIEW logotipi, slike i robne marke su vlasništvo AUTVIEW d.o.o.