Tehnologije

Sa procvatom IT industrije, došlo je do brzog razvoja tehnologija koje bi trebalo da pomognu ispunjavanje specifičnih zahteva. AUTVIEW prati i analizira najnovije tehnologije i njihov razvojni proces. Sa unapređenim znanjem i poboljšanim aplikacijama, mi pomažemo našim klijentima da bolje razumeju tehnologije i tako lakše koriste programska rešenja.

Naše tehnologije Vam donose:

  • Poboljšane aplikacije i znanje
  • Manje proizvodne troškove
  • Jednostavno održavanje
  • Naše tehnologije privlače klijente širom sveta
  • Negativni efekti su smanjeni čak i ako isti programeri rade na istim projektima duže vreme
  • Korišćene tehnologije i nove biblioteke se lako održavaju sa većim fokusom na OO programiranje

Garantujemo visok stepen efikasnosti

Naše izuzetne funkcionalne sposobnosti nam omogućavaju da pružimo tehnološku pomoć našim klijentima po najpovoljnijim cenama. Imajući u vidu značaj primene tehnologija u današnjoj rastućoj ekonomiji, jedan od naših strateških ciljeva jeste specijalizacija za rad sa popularnim programskim alatima.

Naše sveobuhvatno razumevanje potreba tržišta je u sprezi poznavanjem najnovijih tehnologija i njihovom primenom. Obezbeđujemo podršku za naše klijente primenom naprednih tehnologija, koje ne samo da su lake za održavanje, već i umanjuju troškove proizvodnje. Proverite aplikacije koje nudimo našim klijentima i opredelite se za moderne i prvoklasne tehnologije:

Čitaj više
 

Telefon Autview d.o.o.
+381 21 4723820
Telefon banet GmbH
+43 2236 312050

AUTVIEW je firma koja nudi nearshore/offshore software outsourcing. Posedujemo veliko iskustvo u programiranju zasnovanom na
Oracle, Postgresql, Mysql bazama podataka i specijalizovali smo se za Java tehnologije. Nudimo sve usluge, od analize i softverskog
konsaltinga do razvoja kompleksnih aplikacija uz kvalitena resenja i pouzdane performanse.


Copyright  AUTVIEW  2001 - 2012
Svi primenjeni logotipi i robne marke su u posedu vlasnika licence.
AUTVIEW logotipi, slike i robne marke su vlasništvo AUTVIEW d.o.o.