AUTsource - IT Outsourcing

Razvoj softvera na principu outsourcing-a je sve zastupljeniji i velike kompanije zahtevaju IT outsourcing strategije kako bi unapredile svoje poslovne procese i fokusirale se na suštinske aktivnosti svog poslovnog razvoja. Međutim, nivo rizika i očekivanja se višestruko uvećava kada se postavljala pitanje outsourcing rešenja. AUTVIEW podržava mala i srednja preduzeća, kao i korporacije sa merljivim, efikasnim i ekonomičnim uslugama razvoja softvera na principu outsourcing-a.

Umanjite Vaše troškove uz naša IT rešenja po meri

Osnovni cilj IT outsourcing-a je smanjenje troškova. IT nearshore/offshore  projekti dislocirani u zemlje sa nižim zaradama omogućavaju smanjenje ukupnih troškova. Ukoliko postavite IT outsourcing na vrh Vašeg plana poslovnih procesa, poboljšaćete upravljanje unutrašnjim resursima i uštedeti do 40 % od ukupne investicije.

Vrlo često se mala preduzeća suočavaju sa nedostatkom resursa i manje su fleksibilna kada se suočavaju sa novim izazovima prilikom realizacije različitih projekata. Ako imate manjak resursa, koristite našu IT podršku i ostvarićete neophodnu fleksibilnost u radu i biti ispred svojih konkurenata.

Naše ponude:
  • Profesionalno testiranje i web dizajn
  • Kompletan razvoj aplikacija i rešenja za održavanje aplikacija
  • Stručne analize i konsultacije za poboljšanje procesa
Čitaj više
 

Telefon Autview d.o.o.
+381 21 4723820
Telefon banet GmbH
+43 2236 312050

AUTVIEW je firma koja nudi nearshore/offshore software outsourcing. Posedujemo veliko iskustvo u programiranju zasnovanom na
Oracle, Postgresql, Mysql bazama podataka i specijalizovali smo se za Java tehnologije. Nudimo sve usluge, od analize i softverskog
konsaltinga do razvoja kompleksnih aplikacija uz kvalitena resenja i pouzdane performanse.


Copyright  AUTVIEW  2001 - 2012
Svi primenjeni logotipi i robne marke su u posedu vlasnika licence.
AUTVIEW logotipi, slike i robne marke su vlasništvo AUTVIEW d.o.o.